Met roken produceer je een fascinerende en unieke smaak!

Roken is mijn grote passie. Ik rook paling, zalm (warm en koud), worst (zelf gemaakt), kipfilet, beenham en wat al niet meer. Van daaruit is de interesse ontstaan om ook rookovens te gaan verkopen. Ik sta op vakbeurzen, en geef zo nu en dan een demonstratie op evenementen. 

De enige Hoofddealer Nederland

We zijn de enige Borniak Hoofddealer in Nederland. We verkopen al meer dan 10 jaar een uniek product Borniak rookovens en benodigheden. de ovens zijn ideaal voor restaurant, slager, viszaak en gepassioneerde roker.

Over Borniak -Bedrijf:

Borniak is een Poolse fabrikant van hoogwaardige apparatuur voor het roken van voedsel. Ervaring, kennis en passie zijn hun doelen. Klanttevredenheid spreekt voor hun. Ze hebben in de loop der jaren een lange weg afgelegd – van een kleine ambachtelijke werkplaats tot een moderne onderneming die momenteel leider is in de verkoop en distributie van apparatuur voor het roken van voedsel in heel Europa.

Met trots benadrukken ze, dat ze nooit zijn teruggekeerd van hun gekozen koers. Dit alles betekent dat het aantal klanten voortdurend groeit – niet alleen fervente vissers en jagers, volkstuinders en eigenaren van agrotoerisme-centra. Maar ook Slow Food en Amerikaanse barbecue-enthousiastelingen.

Om een product te bestellen  kunt u online bestellen of bellen met :

06-43768480

Onze showroom is te bezoeken op  afspraak zo wel ‘s avonds en in het weekend.

Showroom locatie :

RookSmokeOvens

Rudolf Dieselstraat 1-13
7442 DR Nijverdal

 Trea Pierik.